نمونه هایی از سقف شیبدار با شیب متفاوت: سقف یکی از مهمترین قسمت های هر خانه می باشد که خانه را تکمیل می نماید و استفاده از هنر معماری در طراحی سقف، زیبایی آن را دوچندان می نماید. با در نظر گرفتن شیب مناسب برای سقف می توانید سقفی بسیار زیبا و کارا داشته باشید.
در این مقاله سعی شده است تا چند نوع از بهترین مدل های سقف شیبدار شیبدار برای شما به نمایش گذاشته شود که با شیب متفاوتی طراحی شده اند. در ادامه، این چند مدل سقف شیروانی با شیب متفاوت ارائه شده است.
نمونه هایی از سقف شیبدار با شیب متفاوت | تخت جمشید
در این عکس، ساختمان دارای سقف شیب دار با شیب یک طرفه می باشد. شیبی که برای این سقف شیبدار مدرن در نظر گرفته شده است بسیار مناسب جهت سرریز شدن آب باران و برف های جمع شده می باشد. این سقف شیبدار با طراحی مدرن بسیار مناسب برای خانه و ویلاهای مناطق بارانی و استوایی می باشد.
طراحی سقف شیبداری که در این ویلا قابل مشاهده می باشد به صورت فوق مدرن انجام گردیده است. این نوع از طراحی سقف شیبدار منجر به فراهم شدن سقف بلندتر شده است ضمن این که می توان پنجره هایی که کم و بیش به سبک اداری می باشند را در زیر این سقف پیاده سازی نمود. طراحی سقف شیبدار این سازه به گونه ای است که باعث می گردد نور طبیعی بیشتری به داخل خانه روانه شده و داخل خانه روشن تر شود. همچنین طراحی زیبای سقف شیبدار فوق مدرن این سازه باعث شده است که این سازه بسیار چشم نواز گردد.
سقف شیبدار به سبک پروانه ای را می توانید در عکس ارائه شده مشاهده نمائید. این سقف شیبدار به صورت بال پروانه طراحی گردیده است که از دو بخش تشکیل شده که در به صورت مورب در مقابل هم قرار گرفته اند. این سبک سقف شیبدار محبوبیتش را در سال 1950 تا سال 1960 بدست آورده است و البته هم اکنون هم به عنوان یک سقف شیبدار مدرن معاصر محبوبیت خاص خود را دارد.
نوع دیگری از سقف شیب دار بال پروانه ای را می توانید در این تصویر مشاهده نمائید. طراحی این سقف شیبدار به گونه ای است که آب جاری شده (آب باران و برف آب شده) بر روی سقف شیب دار به داخل شیار بین بالهای پروانه ای این سقف روانه می شود و می توان آب باران را به راحتی برای مصرف جمع نمود. همچنین شیب این سقف شیبدار برای نصب صفحه های خورشیدی، بسیار مناسب می باشد. در حقیقت شیب سقف سبب می شود که نور بیشتری بر روی صفحه های خورشیدی بتابد.
سقف مورب سقف شیبداری است که دراین تصویر قابل مشاهده می باشد. این سقف مورب با شیب زیاد شباهت به بال عقاب دارد که سبب می گردد تا نور زیادی از ورودی خانه به داخل خانه روانه گردد. همچنین شیب زیبای این سقف شیبدار هنر معماری مدرن را به زیبایی به نمایش گذاشته است. هنر معماری فوق مدرن در طراحی این سقف شیبدار سبب شده است تا علاوه بر بهره گیری از مزیت شیب مناسب، کارایی آن در سرازیر نمودن آب و انتقال نور به داخل خانه افزایش یابد.
سقف شیبدار این خانه بگونه ای پیاده سازی شده است تا مکان بسیار زیبایی جهت گذراندن اوقات فراغت در بیرون خانه ایجاد شود. همچنین این نوع از طراحی سقف شیبدار سبب شده است که نور طبیعی به خوبی به داخل ساختمان منتقل شود.
سقف مخروطی نوعی از طراحی سقف شیبدار است که در سال 1950 بسیار متداول گردید ولی هم اکنون معماران و طراحان سقف شیبدار از این سقف به عنوان یک سبک مدرن استفاده می نمایند. مدل سقف شیبدار این سازه بگونه ای است که سبب جمع شدن آب در مخازن جمع آوری می گردد و از این رو بسیار مناسب برای حفظ محیط زیست می باشند.
سقف شیبدار مخروطی به دلیل طراحی ویژه آن به حداقل دیوارهای داخلی نیاز دارد تا بر روی آن ها سوار شود. همانطور که در این عکس مشاهده می نمائید برای برپا نگه داشتن این سقف در این تراس به حداقل نقاط تقاطع نیاز است. از این رو سقف مخروطی برای خانه هایی که می خواهند با بیشترین قدرت جذب نور در اقتصادی ترین حالت ممکن طراحی گردند، بسیار مناسب می باشند.
سقف شیبدار دندان نما سقف شیبداری است که در تصویر بالا قابل مشاهده است. این مدل سقف شیبدار بگونه ای طراحی شده است که ارتفاع سقف با یک دیوار شیشه ای که در زیر آن طراحی شده است آغاز می گردد.
معماران سقف شیبدار، سقف دندان نما را در قرن 19 اختراع نمودند. این مدل سقف کمک می نماید که نور در بیشترین حد خود به داخل خانه وارد شود. این طراحی سبب روشنی بیشتر خانه و افزایش گرمای محیط با استفاده از انرژی خورشید می شود.
در این مقاله سعی بر آن داشتیم تا با ارائه 5 مدل از سقف شیبدار مدرن و معاصر نشان دهیم که علاوه بر بهره بردن از زیبایی معماری معاصر در طراحی سقف شیبدار منزل و یا ویلای خود می توانید از نهایت مزایای آنها نیز استفاده نمایید. به طور مثال جذب نور بالا، بزرگ نمائی خانه، جمع آوری آب روی سقف، سرازیر نمودن آب باران و خشک نمودن سقف بصورت طبیعی، بهره وری بالا در استفاده از صفحات خورشیدی و زیبایی منحصر به فرد از جمله مزایای استفاده از این گونه سقف های شیبدار می باشد.